Anunturi gratuite
Anunturi gratuite
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Tipuri de anunturi


Anunturi pe judete

Anunturi gratuite

Oferta Afaceri Constanta - La fiecare sfarsit de ciclu se organizeaza in general un banchet care va fi una din cele mai frumoase amintiri. Banchetul de sfarsit de gimnaziu, sfarsit de liceu in Constanta sau banchetul de sfarsit de facultate in Constanta este important in viata fiecarui elev si...

Organizeaza cel mai reusit bal / banchet Constanta doar cu All Included Events

Oferta Organizeaza cel mai reusit bal / banchet Constanta doar cu All Included Events

Oferta afaceri Constanta

Detalii

Id anunt: 286649
Stare anunt: expirat
Tip anunt: Oferta
Categorie: Afaceri
Judet: Constanta
Adaugat la: 01 Sep 2016, ora 14:12
Valabil: 30 zile, de la 01 Sep 2016, ora 14:12 pana la 01 Oct 2016, ora 14:12

Descriere

La fiecare sfarsit de ciclu se organizeaza in general un banchet care va fi una din cele mai frumoase amintiri. Banchetul de sfarsit de gimnaziu, sfarsit de liceu in Constanta sau banchetul de sfarsit de facultate in Constanta este important in viata fiecarui elev si student. Ne aducem aminte cu drag de cele mai minunate amintiri de la banchet! Un banchet ideal in Constanta trebuie sa contina unele elemente care aduc un plus de farmec evenimentului pentru a il face memorabil!
Organizarea unui banchet ideal in Constanta presupune un intreg ansamblu de activitati: consultanta in alegerea tematicii si locatiei, se pune la punct un program, se decoreaza evenimentul, se alege meniul si se imprima invitatiile! Dar nimic nu e atat de simplu precum pare! http://www.allincluded.ro All Included Events va organizeaza banchetul visurilor in Constanta! Banchetul este ultima petrecere de liceu sau facultate, iar aceasta petrecere va face parte din amintirile voastre cele mai frumoase! Noi va organizam banchetul in Constanta de la A la Z! Incepem de la tematica pentru banchet, aleasa impreuna cu sefii de an si cu un local perfect in Constanta pentru petrecerea de banchet! Ne ocupam de catering delicios pentru seara de banchet cu bauturi si mancaruri fine si alese cu atentie pentru ca banchetul vostru in Constanta sa fie memorabil! Decoratiunile vor fi din cele mai alese, tematice si personalizate special pentru lieul sau facultatea voastra constanteana! Nu pot lipsi un impresonant candy bar si bar de fructe unde sa va indulciti si sa prindeti energie dupa cele mai energice dansuri cu momentul frumos al tortului unde toata lumea va canta cu emotie in suflet pentru ultima data impreuna! Cum momentele cu artificii in Constanta sunt prezente la toate evenimentele, banchetul in Constanta trebuie sa le aiba! Nu vor lipsi momente artistice cu cei mai buni dansatori din Constanta si fotografi si cameramani profesionisti din Constanta care vor alerga a surprinda cele mai frumoase si emotionante clipela banchet pe care sa le includa intr-un album foto deosebit!
Invitatii simple sau elegante vor fi imprimate si distribuite in Constanta pentru elevii sau studentii participanti la banchet. Cine nu isi aminteste cu mult drag de momentul cand a primit invitatia de la banchet? Invitatia de banchet se pastreaza cu sfintenie in Constanta deoarece marcheaza un moment important si plin de emotie din viata fiecaruia.
Locatia banchetului Constanta trebuie sa fie accesibila tuturor sau sa fie facuta accesibila prin transportul organizat al persoanelor. Locatia aleasa in judetul Constanta trebuie amenajata de petrecere cu baloane cu heliu, arcada din baloane, balon jumbo care va declansa o multime de baloane mai mici si confetti la momentul taierii tortului, covor rosu, aranjamente florale cu flori naturale care se confectioneaza in Constanta pentru mesele invitatilor si bannere cu promotia care participa la banchet. 0728955745

Pret

10

Contact

Telefon:   0728955745
E-mail:   allincluded2000@gmail.com
Yahoo Messenger ID:   seasonevents2000@gmail.com
Web Site:   http://www.allincluded.ro

Cuvinte cheie

organizare banchet, baluri constanta, banchet constanta

Statistici

Data adaugarii: 01 Sep 2016, ora 14:12
Data activarii: 01 Sep 2016, ora 14:12
Data expirarii: 01 Oct 2016, ora 14:12
Zile valabilitate ramase: -2773 zile
Vizualizari in ultimele 30 zile: 106 din total vizualizari: 106
 

 

Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.